This is another paragraph.

HalloBoer Service

De boeren die aan deze winkel leveren werken samen in de HalloBoer Deelnemers Cooperatie.

Aanstreekelijk doet de verkoop en logistiek. HalloBoer organiseert de website, de orderafhandeling en stimuleert de coöperatieve samenwerking!

Wanneer je een bestelling plaatst, plaatst je een order bij de HalloBoer Deelnemers Coöperatie, die wordt afgehandeld door Aanstreekelijk.

 

 

 

HalloBoer wil voor iedereen in Nederland streekproducten eenvoudig bereikbaar maken. Allereerst doordat je de producten, bedrijven en evenementen vindt op de kaart. In Overijssel is het ook mogelijk om online te bestellen. Makkelijk van meerdere boeren in één keer bezorgt. Bezorgen en ophalen kan alleen in de geselecteerde regio.


#SupportYourLocals  Steun de lokale voedselketen en koop lokaal. De boeren en makers bij jou in de buurt maken de lekkerste producten en zorgen tegelijkertijd voor een vitale en betrokken leefomgeving. SupportYourLocals maakt gebruik van de HalloBoer kaart!

HalloBoer is coöperatief georganiseerd. Dat betekend dat de producenten zelf aan het roer staan en hun prijs en marge bepalen in HalloBoer Deelnemers Coöperatie. Samen ondernemen, een fijn gevoel!