This is another paragraph.

Bio Hangop - Raw Milk Company

4,10
(Incl.)
+

Omdat onze hangop van rauwe melk is gemaakt behoud het alle goede gezonde eigenschappen van rauwe melk, maar door het fermentatie proces, 24 uur, is het veel langer houdbaar en heeft het nog veel meer voordelen.

Onze yoghurt is dus gemaakt van volvette rauwe melk, en daar is aan toegevoegd een zogenaamde AB-yoghurt cultuur: naast de gewone yoghurtbacteriën bevat hij ook de probiotische culturen Lactobacillus acidophilus en Bifidobacterium lactis, deze bacteriën kunnen het maagzuur overleven en komen dus ook daadwerkelijk in de darmen terecht. Deze bacteriën helpen maag en darmen in de juiste balans te brengen. Ook erkent de EFSA dat levende yoghurtbacteriën helpen bij de vertering van lactose, ook bij mensen die lactose-intolerant zijn.

Doordat onze yoghurt niet verhit is, is deze iets dunner dan u gewend bent. De gebruikte cultuur(AB-yoghurt) geeft ook geen dikke yoghurt, maar is wel de beste cultuur voor de darmflora. Daarnaast voegen wij geen verdikkingsmiddelen of melkpoeder toe om de yoghurt dikker te maken. De smaak is mild en romig en heeft een zacht geurig yoghurtaroma. De fermentatietijd van onze yoghurt is 24 uur waardoor deze ook lichter verteerbaar wordt, en door het fermentatieproces en de volle melk bevat onze yoghurt ook een veel meer K2, vergeleken bij magere en halfvolle yoghurt. Fermentatie van melk verhoogt het gehalte tryptofaan. Dit aminozuur is onder andere de grondstof van serotonine, een gelukshormoon, wat op zijn beurt weer de voorloper is van het slaaphormoon melatonine.

De ideale bewaartemperatuur voor onze producten is 4 graden Celcius.De PET-fles is vrij van BPA en ftalaten.